top of page
Lift%20service_edited.jpg

Velkommen hos
ALTI ELEVATOR A/S

Kontakt 55 50 50 50

info@alti-elevator.dk

Åbenhed - troværdighed - samarbejde

Nyheder

Seneste nyt hos ALTI ELEVATOR A/S

1/10 2023: ALTI ELEVATOR A/S er flyttet til nye lokaler i Taastrup

Vores vækst har givet os pladsmangel. Vi er er derfor flyttet til nye fine lokaler i Taastrup. Her er er vores lager og kontor udvidet betragteligt og giver os bedre muligheder for udvidelse af både lagerkapacitet og administrativt. Fremover er vi at finde på Rugvænget 52A, 2630 Taastrup. Når vi endelig er på plads med indretning og lager, vil der blive indbudt til en officiel indvielse af vores nye lokaler.

Vil du høre mere om ALTI ELEVATOR A/S og vores kerneværdier

​Åbenhed - Troværdighed - Samarbejde

så ring til os på 55 50 50 50.

1. Jan. 2020: Så er starten gået

Så er starten gået og ALTI ELEVATOR A/S er en realitet. Vi glæder os til sammen at øge sikkerheden på jeres elevatorer og lifte, ved blandt andet at klare de lovpligtige eftersyn for jer. Med ALTI ELEVATOR A/S får I en samarbejdspartner, der sætter værdier som erfaring, kvalitet, åbenhed og troværdighed først. Det vil du opleve i den tætte dialog og nærvær med vores dedikerede medarbejdere, som har mange års erfaring fra branchen.
ALTI ELEVATOR A/S har en mission om at skabe værdi for både kunder og medarbejdere. 

Ny certificering

Vi har netop overstået ekstern audit og fået tildelt nyt ISO9001:2015 certifikat. Certifikatet er lovpligtigt i elevatorbranchen og er et krav for udførelse af eftersyn og reparation af elevatorer, rulletrapper samt lifte.

Lift service 2.jpg

Om ALTI ELEVATOR A/S

ALTI ELEVATOR A/S er danskejet og vi har fokus på åbenhed, troværdighed og samarbejde. Vores kunder er vores samarbejdspartnere og med nærvær samt tæt dialog, giver vi værdi til hinanden.

Vi er med til at skabe et overblik over driften samt løbende at komme med informationer om tilstand af anlæg, så vi sammen kan sikre forebyggende vedligehold og minimere driftsstop.

ALTI ELEVATOR A/S er en uafhængig privatejet organisation uden binding til agenturer eller andre specifikke produkter. Kort sagt har vi alsidige muligheder i ydelser samt produkter.

Produkter

Hos ALTI ELEVATOR A/S tilpasser vi vores ydelser og produkter efter kundernes behov. En bred vifte af produkter gør det muligt at tilbyde en optimal løsning til persontransport. Vi samarbejder med førende producenter og tilbyder kvalitetsprodukter.

Lovpligtigt eftersyn

Montage & installation

Reparation og ombygning

Komponenter & reservedele

Lift%20service%202_edited.jpg

Kontakt ALTI ELEVATOR A/S

Ring eller skriv til os for mere information.

+45 55 50 50 50

  • Facebook
  • LinkedIn

Tak for din indsendelse!

bottom of page